Over Kenaz

We spark

your growth

Kenaz is partner op je persoonlijke groeitraject naar impact, in het begeleiden van effectieve samenwerkingsresultaten binnen je team en bij het meedenken over leervragen in je organisatie.

kenaz wat...?

Het runenschrift werd heel wat eeuwen terug gebruikt door de Germaanse volkeren. In hun alfabet was Kenaz de zesde rune. Die stond symbool voor een brandende fakkel of toorts. Vanuit de betekenis van de rune is er dus een sterke link met vuur. Het brengt licht in de duisternis, kennis & inzicht in de onwetendheid & de vonken brengen inspiratie en nieuwe ideeën.

Dat is exact hoe wij onze opdracht zien en waar we een relevante meerwaarde betekenen voor jou en je organisatie. Vanuit wetenschappelijk onderbouwde modellen bieden we je inzicht in menselijk gedrag. Onze trainingen bieden richtingsaanwijzers om je eigen pad te verkennen. Onze trainers inspireren je op je groeitraject. Hun passie steekt je aan. We spark your growth!

kenaz waarom...?

Onze kernwaarden zijn ónze richtingsaanwijzers. Ze zijn een essentieel kader om onze initiatieven aan af te toetsen, zijn cruciaal in alles wat we doen en ze vertegenwoordigen waar we sterk in geloven. Ons innerlijk vuur gaat branden wanneer we kunnen werken vanuit onze kernwaarden.

kenaz hoe...?

Onze kernwaarden vormen de basis voor de manier waarop we al je vragen benaderen. Elke leervraag heeft dan ook zijn unieke benadering nodig. Met 'one-size-fits-all' oplossingen creëer je onvoldoende impact. Eerst analyseren, dan bouwen, dan inspireren en zorgen voor transfer.

kenaz wie...?

Ik ben Pieter en als zaakvoerder van kenaz geloof ik rotsvast in het potentieel van onze aanstekers. Trainers met bakken ervaring 'on the field', het vuur om je te inspireren en de kennis om de juiste vertaalslag te maken naar jouw professionele context. Het is onze 'kenaz-mindset' die zorgt voor een meerwaarde. Voor jou als deelnemer, maar ook, als partner, voor L&D professionals. Wil jij die vonk ook voelen? Dan maak ik graag tijd voor je!

16.500+
enthousiaste deelnemers
8,8
gemiddelde evaluatiescore
29
boeiende topics
Colruyt
Colruyt
De samenwerking met Kenaz verloopt heel vlot. Pieter staat steeds open voor feedback en denkt graag mee na over hoe we de programma's verder kunnen optimaliseren. De inhoud wordt steeds afgestemd op onze specifieke noden, zodat de leeroplossing matcht met wat wij zoeken.
Ine Ophalvens - Learning Solution Advisor
Proximus
Proximus
Kenaz is een waardevolle partner voor Proximus, vooral de opleidingen van stakeholder management worden enorm gewaardeerd. Jullie zijn altijd bereikbaar en reageren snel en efficiënt op onze vragen en opmerkingen. Wij kijken uit naar een verdere samenwerking.
An Coremans - Learning Partner
Cegeka
Cegeka
Veranderen van job betekent niet dat je je netwerk helemaal opnieuw moet starten. Kenaz is één van die partners die je meeneemt naar je nieuwe uitdaging. Als je samenwerkt met Kenaz, dan weet je dat de training aangepast zal zijn aan je specifieke doelgroep en zal voldoen aan de verwachtingen van je deelnemers. Kwalitatieve trainingen, fijne communicatie en correcte service zijn de dingen die je kan terugvinden bij Kenaz.
Eline Smet - L&D Officer
Biotalys
Biotalys
Biotalys werkt sinds 2022 samen met Kenaz voor het interne soft skill training aanbod. We waarderen hun expertise in de sector van 'life sciences', hun bereidheid om trainingsprogramma's op maat aan te passen aan de noden van onze medewerkers en hun ervaren trainers. Onze medewerkers evalueren de Kenaz trainingen als relevant, boeien en effectief. We kijken uit naar een verderzetting van de succesvolle samenwerking.
Sophie Snijders - HR Manager
Tessenderlo group
Tessenderlo group
In het bedrijfsleven is voor elke professional stakeholdermanagement een cruciale vaardigheid om samen resultaat te bereiken. Geïnspireerd door én in samenwerking met Kenaz, bereikten we momenteel reeds meer dan 200 mensen binnen het bedrijf rond dit thema vanuit een “blended learning” methodiek. Ik kan u verzekeren dat ik de samenwerking met Kenaz als vernieuwend, aangenaam én betrouwbaar beschouw, drie key influencing principes.
Jos Wolfs - Interne Trainer/coach
Tata steel
Tata steel
Kenaz denkt mee en past maatwerk toe op onze verschillende doelgroepen. Kenaz brengt veel waardevolle voorbeelden in de trainingen mee uit het bedrijfsleven. Kenaz weet een goede vertaalslag te maken naar de praktijk.
Sarah Koelman & Lisanne Gerretse - Program Managers Talent Development
Ae
Ae
Voor onze young graduates vinden we het belangrijk om, naast technische en analyseskills, ook communicatieve vaardigheden mee te geven. Dankzij de opleiding communicatie- en presentatievaardigheden van Kenaz krijgen ze tijdens hun eerste jaar  meteen een kickstart om als consultant meer impact te creëren bij de klant.
Danielle Glasée - L&D Specialist

Bij hen sloeg de vonk al over

Are you ready to get sparked?

Klaar om je soft skills aan te wakkeren? Of ben je als organisatie op zoek naar een gepaste oplossing voor je leervraag?

We maken tijd voor je!